Müsli,timjan,dadlar,dill

Okej, jag sprang 5km, fast jag tog inte tid. Jag vet inte varför men jag var typ nervös när jag gick ut, haha!Så jag ville inte ta tid. Sen lagade jag mat! Typ första gången! Fast mamma hjälpte till lite.
Jag kokade nudlar och hade i massa kryddor+thai curry paste+vatten+kokosmjölk och sen hade vi i cashewnötter och kyckling. Det bästa är att jag hittade på receptet själv! :D HAHA! jag är ett geni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!12q135


Smör,potatis,pepparötter
Cider, flingor,cashewnötter
Bulgur,bondbröd,sallad,sill
Müsli,timjan,dadlar,dill
Olja,yoghurt,ärtor,juice
Rågmjöl,pasta,äppelmos
Skorpor,ströbröd,soja,mjöl
Pesto,peppar,ekoöl
Morot,lättmjölk,välling,te,honung,socker,saft,sorbè
Sirap,sylta,sesamfrö
Couscous,kaffe,knäckebröd

Lördags

Nu lite bilder ifrån i lördags, inte alla men några bara :)








Du vet vem

Oj vilken reaktion jag fick igår! Jag blev helt chockad! Och förlåt men jag drev om det där med 2500, jag har fan inte mer än tio ;D. Men nu måste jag bara skriva av mig!
Jag hatar typ min matte lärare och jag är säker på att hon hatar mig med! Hon har egentligen ingen anledning förutom ett bråk vi hade precis i början av skolåret. Men jag bad om förlåtelse och hon sa att hon inte är långsiktig så allt var glömt! Jo, men det tror jag verkligen, herregud vad hon hatar mig!
T.ex förra lektionen räckte jag upp handen i ca tjugo minuter utan att få hjälp, hon gick till alla andra som ville ha hjälp först även fast jag räckte upp handen före alla dem! Och hon tittar inte ens åt hållet där jag sitter för hon vill typ itne behöva hjälpa mig. Och när hon har sina genomgångar så får vi elever aldrig svara på frågorna utan hon svarar på de själv, och när vi väl får göra det så väljer hon aldrig mig iaf. Eller jo en gång gjorde hon det idag!
Men eftersom att hon aldrig väljer mig så tröttnar jag och säger det rätt ut precis som alla andra, men vem får skäll? Jo Jag såklart, ingen annan! Jag kanske överdriver lite men hon är alltid sur/arg på mig och ibland kanske hon skäller på någon annan men man vet att om jag skulle göra vissa saker som de andra gör så skulle jag få mycket mer skäll. ORÄTTVIST

Så, aja jag ska gör franska läxan och matte läxan nu. Och kanske äta lite mer utav jordgubbarna som jag köpte idag :) Om jag hinner ska jag ut och springa, men jag och mamma och kanske saara ska iaf ta en promenad ikväll.
Hejdå<3

USCH

Alltså min blogg är den fulaste av alla! Jag tycker fan att det är pinsamt! Tur att jag itne har så många läsare då, bara 2500 om dagen ungefär. Men på riktigt! Skit äcklig jag vill spy på den! Jag vill ha någonstans att skriva men den här är nästan för äcklig! Usch, färgen är ju fin men inte alla saker där uppe... NEJ nej, jag kanske gillade sånt när jag "började" men jag har väl förändrats, iaf den fulaste jag vet. :(: :(:(:(


WTF

Jag har äntligen fått mina pengar, så jag ska till stan på onsdag. Det jag behöver: en tunn jacka, shorts och en färgglad tjocktröja... typ!
Håller på med personbeskrivningen som ska vara inne imorgon... Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det blir liksom bara en massa saker efter varandra.
Jättekort, jätte tråkigt, men vad ska jag göra!
Hejdå<3


asNMNNO

Okej, ska snart in och äta på restaurang med allihopa. Sen är det footloose, det ska väl bli helt okej. Jag har inga förväntningar direkt. Men iaf, coopertestet! 3km, jag sprang på 15.03. Helt ok tid, men jag tycker verkligen att jag borde kunnat springa snabbare. Men jag är väl ganska nöjd eftersom att det innebar MVG-.
Imorgon är det marras place som gäller! Men Marra! Tila Tequila börjar ju klockan 19!!! Vi ska väl se på det? Vi kan se det medans vi äter piaazziizizizii
Hejdå<3

jhuygku

image53

Carl,Saara och jag i fjällen!

26.18

Sköön dag, slutade klockan 11. Jag sprang 5 km idag igen! :D och nu tog jag tid... 26.18 tog det, men den här gången gick det inte lika lätt som de två förra gångerna så då kanske jag till och med sprang snabbare! Jag undrar om jag kommer att klara 3km på 15 minuter på fredag, skulle inte tro det!!!
Förra gången sprang jag på typ 20 minuter tror jag, på löpband. Åh, jobbigt jag vill inte, jag hatar test.
Jag solade idag också, haha hoppas att jag inte blir lika brun(RÖD) som förra gången!!!
Hejdå Helena och alla andra som har spanska som ska till Spanien idag, sköönt.
Hammarby - Elfsborg ikväll!
hejdå<3

jätte läskig! :(
image52


från i fredags

image51

check

Nu måste jag bara tänka på alla läxor jag har nu igen. Alltså annars glömmer jag bort alla! Så många är det!

Franska - en dag ur mitt liv [X]  ons v.18
Franska - La Belgique [X]   ons v.18
Naturkunskap - undersökningen [X]   ons
Svenska - miljöbeskrivningen med kritik [X]   tis
Drama - läsa manuset [X]   tors
Historia - Ett nazistiskt Tyskland [X]   ons
Svenska - personbeskrivning [X] tis v.18

Kanske något meer?!?!?!?!?!!

kreta om en månad

Jag längtar utomlands så mycket att det börjar bli jobbigt! Jag får typ ångest när jag tänker på att vara här i Sverige, speciellt när jag ser folk på tv som är utomlands eller liknande. Vilket jävla I-lands problem!
Bilder från vårt hotel som vi ska bo på på Kreta:

 

hejdå<3

Rockstar

Idag var jag ute och sprang igen, det gick ännu bättre den här gången! Jag kunde typ inte sluta så jag sprang ända ut till vägen, haha fast sen tycker jag att det började bli lite pinsamt så jag slutade. Haha, jag sprang med helt öppen mun och var skit trött typ!
Men det gick snabbt som fan och det var kul! Känslan efteråt var så skön och den sitter fortfarande kvar! Hela den här dagen har varit jättebra! Först med jacob, jättemsyig,t sen med skogen, haha jätte kul!
Så nu är jag glad! OCH! Nu har jag officiellt startat mitt godis/onyttigt snacks förbud!
Fram tills skolan slutar har jag förbud och om jag klarar det får jag Guitar Hero av pappa! :D Då ska jag lyssna på Rockstar och spela Guitar Hero som den sanna ROCKSTAR jag är!
Fast jag borde bara ha tagit till Kreta, nu känner jag mig lite taskig mot Ida, för då kommer hon att äta godis själv där... men jag kanske får ta en glass, om pappa have mercy haha.
Det jag ska dricka när folk äter godis är ramlösa och loka. Det är jättegott så det kan jag dricka medan folk äter godis, och jordgubbar ska jag äta. :)

Men på lördag får jag inte heller äta chips och sånt marramajajenniferochsaara, bara så ni vet. Mer till er, haha annars brukar det ju inte bli något över alls! Men om jag köper frukt till mig så får ni inte äta upp den:(
Jag måste gå nu, min ansiktsmask ska av.
HEJDÅ<3

bajs

Jag är så trött på att inte ha några pengar! Jag är så trött på att inte kunna köpa vad jag vill när jag vill! Vafan! Jag vill ha presenter, jag får aldrig presenter! Jag vill att någon ska skämma bort mig, varför gör ingen det! I Kina levde jag livet utifrån det perspektivet iaf! Och nu får jag ingenting från forever21 för att mamma inte tycker att jag borde köpa de där grejerna när frakten går på drygt 250 kr. Okej det är skit dyrt men det är mina pengar och jag borde få slösa dem på vad jag vill! Jag vill gå ut och springa nu egentligen. Jag kanske ska göra det, egentligen borde jag göra alla mina läxor men vafan!
Jag kan inte ens franska, jag kan inte skriva om en hel dag i passè composè och imperfekt! Jag blir så arg på henne för hon vet att jag inte kan det!
Jag hade hittat en jätte söt liten klänning som jag skulle kunna ha när vi äter frukost i värmen på Kreta. åh!
Jag blir så arg!
mdkaöislghgindevsdkijkpdsjglki<jrlnhygnäpivfslfäjkdäovfdigrhnopihnbifjnväpiknvdf

Jag vill att du ska vara här<3

check

Franska - en dag ur mitt liv [ ]
Franska - La Belgique [ ]
Matte - till sid 223 [X]
Nk - göra en undersökning [ ]


Det här är bara för mig själv, så att jag vet, jag glömmer lätt saker, typ

lugnt

Skön skoldag idag, jag skippade lektionen som var kl 10 och gick bara på FEK B som var klockan 13, den gick sjukt fort också. Så nu ska jag plugga hela dagen typ, jag har jätte mycket att göra. Men sen när mamma kommer hem ska jag köpa lite saker på internet :) wie!
Sen ska vi kanske cykla ner till Coop och Ica Maxi så att jag kan lämna in mina CVn där. Men jag hoppas fortfarande på posten.
Jaha, det händer typ inget mer.
Hejdå<3

Jaha

Just nu är jag väldigt glad! Den här dagen har varit väldigt bra! Fast jag har inte fått någon skoluppgift gjord, men det tänkte jag eventuellt göra på onsdag...shit, det ska vara klart nästa vecka! oj... nu blev jag lite mindre glad...
Jaha, men anledningen till varför jag var glad var att jag känner mig duktig för jag var ute och sprang idag, 5km!
Jag klarade det utan att gå någon gång(förutom de två gångerna jag var tvungen att stanna av och gå runt två vatten/ler pölar). Jag trodde inte att jag skulle orka springa hela sträckan.
HAHA,passet gick mindre bra, jag ser skit ful ut på kortet! men men, vad ska man göra...
Jag och mamma åt på Momos efteråt, det var värsta gott.
Och nu undrar jag bara, Emelie, har du raderat din blogg?

Vi ska hem till pappa nu för att se Hammarby - AIK!
Hoppas på seger men vi får se hur det blir, Shaaban suger ju.
haha nej men

Ikväll när jag kommer hem ska jag nät shoppa lite, haha nu är jag glad igen fast med en stor sten på mina axlar...
Hejdå<3

Nu blir det ljust

Jag har väldigt mycket att skriva känner jag. Och jag kommer att glömma bort allt innan jag skrivit det, så är det alltid. Jag vet inte varför men först vill jag skriva om Saara. Hon är verkligen en god själ, hon vill ingen illa och vill att alla ska ha det bra. En utav hennes bästa egenskaper är att hon alltid får alla att skratta, det är inte alla som kan det. Man ska vara som Saara!

Den här veckan kommer att bli skön - schemamässigt då. Men jag har typ 4 uppgifter att göra medan lärarna är borta:
1. Naturkunskaps uppgiften - göra en undersökning om hur mycket ekologisk mat folk köper osv.
2.Franska - Skriva om en dag ur sitt liv.
3.Matte - alla sidor fram till 223
4.Franska - Läsa texten på sid 70-71 och svara på frågorna

Det kommer att bli jobbigt men det måste gå. Nk:n tycker jag ska bli lite rolig och då blir det lättare att jobba med det. Alltid om jag tycker att något är ltie roligt så blir jag ambitiös, annars kämpar jag på medan jag gnäller.

Jag har precis tränat en timme på en slags cykel vi har här hemma, ganska jobbigt faktiskt, så nu ska jag äta kiwi och grapefrukt.
Och det här var inte allt som jag ville skriva, jag kommer bara inte ihåg allt annat :$
Hejdå<3

stackars maja

Jag har inget att göra, jag skulle göra franska läxan om jag förstod vad det står! Så jag får väl be om hjälp av någon eller nått...
Jaja, jag är uttråkad iaf. Den här dagen har jag typ slösat bort (tiden efter skolan). Fast jag har gjort två bra saker: Jag har fixat mitt CV, så nu ligger det tre fullständiga CV:n där ute som bara väntar på att skickas bort. Det är alltid bra att ha liksom. Sen så betalde jag och mamma en avgift blablabla. Haha, inga stora saker direkt. BORING

image48
Ännu en bild från Marraz kväll, alla har det roligt förutom Maja. Alltså det är synd om henne hon har en sjukdom som gör att hon sover 99% av sin tid. Hon sov för det mesta under vår kväll också, det var jobbigt när vi åt för då råkade hon stoppa mat i örat och sånt. Hon ser ju inte för hon sover! Men hon kan typ göra saker som man gör när man är vaken, KEEP ON FIGHTIN' MAJA!

Nu ska jag väl spela lite dataspel, hehe
hejdå<3

oieoieoie

Nu kommer Helena och Saara typ tycka att jag härmar dem för att jag gillar dem här kläderna som är på dessa bilder men så är itne fallet, jag kan inte hjälpa det ju!! Förlåt hellu och saariiz. Men så snygga bilder.
Jag ska beställa sådana shuttershades som endel har på sig! :) wie!







Så snyggt alltihopa!<3<3<3

@Chrilla&Stinis place

De här tjejerna tycker jag om! :)

image44

(Ja,jag gömmer mig lite där bak)

Galna jag

Den här dagen har jag verkligen slösat bort, istället för att göra engelska läxan eller franska läxan har jag målat naglarna och typ tittat på tv, jag menar allt jag gjorde efter centrum Saara, det var såklart inte waste of time.
Jag fick iaf MVG på svenska provet!! Jiihooo! ALILAIALAIALAIALALHAHHAAAAAIIIII
Det var länge sen jag fick ett betyg jag var nöjd med faktiskt, så det här kom verkligen bra. Synd att hon ska slute, jag vill faktiskt inte det.

Jennnnifer! Jag vänter fortfarande på bilderna från vår kväll hos marriz, jag är ju så nyfis!
Nyheter:
Jag har hittat iPod laddaren. Tur! haha grabbar, vilken tur va!
Jag har målat naglarna, åh vilken tur! shit, vad hade tjejerna sagt annars! vilken tur! rosa såklart!
Jag ska på Yoga ikväll, vilken tur va! Haha, shit vilken freaking tur!
Efter det här ska jag gå in i köket, haha jag vet inte vad jag ska göra där men crazy som jag är( :P )tar jag alltid chnser i mitt liv. Vilken tur! Om jag inte skulle gå in i köket skulle jag aldrig få veta vilka möjligheter som finns för mig där. Det är så jag ser på det hela. Vilken tur att köket finns!!! åh vilken tur!
Idag cyklade Saara och jag till centrum, det var skojjjsiiiitt!

hejdå pussisar

Jacobs födelsedag

Har jag sagt att min klubba gått sönder och att jag har köpt en ny... Iaf, bladet på den klubban som är där uppe på bilden gick sönder så jag köpte ett nytt blad till den(ett oranget) och en helt ny klubba också! Jag köpte en Zone Envy, haha låter som en fjortis klubba men den är snygg som fan.  Hel svart med hål i skaftet :)
Fast jag skjuter inte så bra med den än, det är så jävla irriterande att jag inte kan skjuta med den än, typ allt blir ju dåligt då! Men på lördag är det iaf kvartsfinal mot Hässelby kl 16.00!! Oj vad vi måste vinna!!!
Det skulle vara så kul att ta sig till final, vi har ju ett skit bra lag så det är inte omöjligt.
Efter matchen ska jag hem till J och fira honom, jag har köpt lite grejer, eller jag ska också, men iaf. Kul!!!

Jag håller egentligen på att plugga till svenska provet som vi har på fredag men jag behövde ta en liten paus från det kände jag. Det känns bara jobbigt att vi inte har haft någon lektion om det... men det hade ändå inte hjälpt hon kan ju inte ens förklara saker så att man fattar.

Jag måste återgå till mitt arbete nu om jag ska kunna få bra betyg.
Roligt inlägg NÅÅÅÅT, haha det oskar ute marrrrra! sötnozz
hejdå<3


RSS 2.0