HEY M8

image43


så snygga,ack vad ska jag göra

Yoga

Jag går ju på Yoga sen några veckor tillbaks, och det är faktiskt något som jag har fastnat för.
Typ nu till exempel, haha, jag har yogat här hemma i 50 minuter, känner mig jätte duktig! Jag gjorde även 5 armhävningar och 10 upphopp,. HAHA!
Yoga är faktiskt riktigt jobbigt! Men skönt! Jag känner mig stark nu! YEEAAAAH!
Det är träning ikväll också :), det ska bli riktigt kul! Jag måste ju lära mig att skjuta med min nya klubba någon gång!
Åh vad jag vill ha Guitar Hero 3med gitarren!!!!
Om någon skulle köpa det till mig skulle jag bli så jävla glad att jag inte skulle veta vad jag skulle ta mig till. Om någon köpte det till mig utan att säga till liksom, som en överraskning, en present utan att jag fyller år eller någonting! Shit vad glad jag skulle bli då!!!
Min dröm just nu!

<3

Hemma igen

Nu är jag hemma från Öland, det var väldigt skönt att vara där. Att bara komma bort en liten stund var jätte skönt.
Men jag känner mig rastlös,jag har inte tränat sen i torsdags, men ikväll är det träning, hoppas bara att det kommer mycket folk annars blir det tråkigt. Vi har ju faktiskt vår sista match på söndag. Om vi vinner den så vinner vi vår serie, hur jävla coolt är inte det!!! :D Matchen är mot dem som ligger sist i serien(men bara för det så får vi inte tro att vi kommer att vinna) klockan 12.00 i Vendelsömalmshallen. ´Kom och kolla!!
Jag kommer att äta så mycket godis på lovet så hälften vore nog, men det är okej för efter lovet ska jag skärpa mig. Det har jag bestämt nu. INGET godis på vardagarna och sen försöka vara healthy och allt det där haha...
Igår efter jag hade kommit hem åkte jag och Saara till ICA MAXI och köpte godis haha!, sen var jag med innebandy tjejerna+jossan. Helt vanlig myskväll tupp.
Jag märkte att jag vill ha Guitar Hero!!!! (3 - Legends of rock)
  

Jag vill verkligen verkligen ha det!
Jaja, nu ska jag väl äta lite mer godis. hejdå<3

sommar

Jag vill ha sommar!
Fast jag tycker om snön som är här nu, jag tycker att det är riktigt mysigt och fint och skönt. Jag vill ut och åka skidor, undra om det finns spår.
aja, jag ville inget speciellt.
Här är en somrig bild från Öland i somras, lägg märke till hur jävla kort hår jag hade!!


PÅSKLOV

Äntligen påsklov, så skönt!
Men nu ska jag dra, jag åker till Öland imorgonbitti vid sju typ! jobbigt!
Men hejdå, vi ses när jag kommer hem på måndag! :)
<3

hatar måndagar och skolan jag vill ha sommarlov

När en kille säger nej så är det slutdiskuterat men när en tjej säger nej så är det början på en förhandling.
När jag tittade på Oprah idag så sa en kille så och jag tycker att det typ är sant!
För tänk när en tjej blir våldtagen och säger nej, slutar killen då?
Jag vill inte vara värsta moraltanten så jag tänker inte skriva mer om det men jag vet inte varför, men det fick mig att tänka till... och sen somna.

Nu ska jag skriva om Melodifestvalen istället :D Haha, jag tycker att det är jätte kul, jag vet inte varför men det är ju tradition. Så jag blir så ledsen när Jacob kommer och säger att folk i andra länder typ inte ens bryr sig, att det bara är Sverige som är såhär Schlager-galna. Tråkigt, vissa i England vet inte ens vad Eurovision Song Contest är för något! vafan!
Men jag tycker iaf att det var bra att Charlotte Perelli vann, folk i Europa vet ju (lite iaf) vem hon är och hon var typ min barndomsidol! Jag kommer ihåg när hon vann ESC 1999, då var jag 8 år alltså. Jag såg finalen med mamma, moster Lena och några till. Jag tror att det var i Lenas gamla hus, men iaf, jag började gråta när hon vann för att jag blev så glad! Haha,jag blev helt överlycklig! Och bara för att jag har tråkigt så ska jag skriva vad jag tycker om alla som var med i år.

1:a VINNAREN Charlotte Perelli - Hero
Hon förtjänade att vinna, låten är bra enligt mig. En riktig schlager ju! Jag vet inte varför men jag jag tror att det kan gå bra för henne i Europa, haha fast första måste vi till semifinal ju, pinsamt! Fast hon såg ganska läskig ut på Melodifestivalen och i morgonsoffan på SVT imorse, haha, men på den här bilden tycker jag att hon är söt!

2:a Sanna Nielsen - Empty room
Tråkigaste tjejen jag sett typ! Hennes låt var väl bra men inget men vill skicka till Europa! Herregud jag kan inte förstå att hon kom tvåa, hon är ju så tråkig! Nje hon har inte det där lilla extra. Om hon hade vunnit så vet jag inte vad jag hade tagit mig till!

3:a Bodies Without Organs - Lay your love on me
Jag gillar dem så mycket! Så jävla coola, hahaahhaha
Deras låt var också skit bra, allt var bara bra. Martin är så snygg och Alexander Bard är så gullig!! Han är så rolig!De skulle kunnat vunnit, jag skulle inte ha tyckt att det var pinsamt. Det är bara Europa som inte fattar någonting, de fattar inte alla våra coola svenska band, vafan ofta The Ark inte vinner? De tycker typ bara att vi är konstiga, men det är vi som är före dem helt enkelt. England är också bra. Och Finland så klart!!! ME OLEMME PARHAAT!

4:a Rongedal - Just a minute
Den var ju också bra!! Jätte rolig, haha jätte rolig faktiskt. De borde ha kommit trea, efter BWO och Charlotte.
Hoppas att de blev glada fastän de inte vann, för de var jätte duktiga, ja det var ni pojkar. Fast det hade varit roligare att se de här vinna för de hade nog flippat mer än vad Charlotte gjorde.

5:a Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va?
Jag har aldrig gillat henne och kommer nog aldrig att göra det heller! Alltså hennes kläder, jag skäms fan! Hon är typ den största vuxen fjortisen jag vet! Väx upp! Och hennes låtar låter alltid likadant! Och texterna är alltid lika patetiska/desperata! Inga fler kommentarer. JO, borde kommit sist!

6:a Nordman - I lågornas sken
Jättebra ju! Haha, jag tycker verkligen om den här låten! De borde kommit fyra! Jätte töntigt av juryn att inte ge dem några poäng för att det inte är en självklar "schlager" låt! Nordman rollez! De ser lite läskiga ut men de är nog snälla!

7:a Sibel - That is where I´ll go
Den här låten är om möjligt ännu tråkigare än Sanna Nielsen! Alltså jag fattar verkligen inte hur hon kunde gå till final! Jag har hört låten ett antal gånger nu men har fortfarande ingen aning om hur den går! BOOORIIIIING!
Hon är väl söt men Ola borde gått vidare istället! Love in stereo! Fast hon är faktiskt jätte söt.

8:a Amy Diamond - Thank you
Jag tycker att låten är bra, jag har den ju till och med på min mp3. Hon borde ha kommit högre upp, jag har typ aldrig tyckt om henne men nu gillar jag henne lite iaf. Inte så mycket att säga...

9:a Christer Sjögren - I love Europe
Jätte dålig låt men rolig gubbe, jag hade tyckt att det var jätte pinsamt om han skulle representera Sverige för alla skulle typ tycka att han försökte smöra! Han hamnade på sin rätta plats.

10:a SIST Frida ft. Headline - Upp och hoppa
Hallå, jag fick inte ens upp någon bild när jag googlade dem, då är man inte så bra. SYND! Pinsam låt! Headline är säkert bra för övrigt, jag har inte hört något annat han har gjort, men han rapade väl bra, haha. Men annars tycker jag bara att det var pinsamt. Rätt plats för dem.

Förut fanns det ju bilder till alla artister, fast jag råkade radera dem, så nu är det så här. NÖJ ER MED DET HÄR FFS!

Alla älskar fredag

Så skönt att det är fredag igen! Och jag vill ha godis! Och cola zero, eller pepsi max med mycket is, åh vad jag är sugen på det!
Aja, matchen igår gick bra, vi vann med 6-3 tror jag, eller 5-3. Vi vann iaf och det är det som är viktigast! Nu leder vi serien igen! För mig gick det inte bra, jag blir så irriterad för jag tycker att det är så pinsamt att spela om amn är dålig, men då får man väl kämpa istället:P, Haha eller man ska ju alltid kämpa men tex om man som jag har en ny klubba som inte vill skjuta bra så får man ta till andra saker.
Det är så jobbigt att ha ny klubba, fast den är väldigt fin :)

Jag lämnade in uppsatsen idag, hoppas att Steven gillar den. Pappa gjorde det iaf och då betyder inte beytget lika mycket längre, visst betyder det fortfarande otroligt mycket men jag blir glad när pappa är stolt över mig.
Han tyckte iaf att jag hade skrivit en jättebra uppsats:)
Matteprovet gick väl sådär, väl på prvet trodde jag att jag hade ganska många rätt men när jag sedan kollade med de andra så verkar det som att jag hade ganska mycket fel! ojojoj
Hejdå<3

FIN JAN

image38

Här är jan i Höglekardalen, fin och så! jadå, jag är en fin. mycken fin.
Oj vad jag är en fin. Eller vad tycken dun? Fin eller fun? FIN  såklatt!
åh så fint jan är!
Saaran tycker jan är en fint!

MAAAATCH

Nu är det match mot Duvbo på G! Jag är taggad men samtidigt nervös!! Och jag har en liten fläta i håret :)



image37

VENDELSÖ!!!!!

Bikini

Jag vet vilken bikini jag ska ha i sommar!

image36

jätte fin!
Om jag har råd ska jag köpa den redan när jag får nästa barnbidrag! :) iiiiihhhhh

ANTM<3

Jag älskar amerikanska Top Model, alla andra versioner är sämst, verkligen typ B-serier!

Säsong 3
Mina favoriter var; Ann, Eva och Norelle. De jag tyckte minst om: Yaya och Amanda.
Jag tror att det här är min favorit säsong av alla faktiskt!

image31

Säsong 5
Mina favoriter: Nik,Nicole och den där tjejen(jag kommer inte ihåg vad hon heter)
De jag tyckte minst om: Ingen speciell tror jag.

image32

Säsong 7
Mina favoriter: Cari-Dee,A.J och Melrose.
De jag tyckte minst om: Indiern Anchal och Jaeda.

image34

Säson 9,
den som pågår nu
Mina favoriter: Chantal,Victoria och Jenah
De jag tycker minst om: Bianca och Mila.
Jag har tyvärr råkar få reda på vem som vinner men jag säger inte!

image35

Jag har inte kunnat hitta allbilder på alla tjejr från några andra säsonger :(

hejdå<3

hemskt...

Jag får humörsvängningar, det är jätte jobbigt!
Nu mår jag dåligt, men innan Top Model mådde jag bra. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, det känns inte som jag. Det känns som att något är fel.
Jag känner mig lat,ledsen,stor,jobbig,elak och hemsk. Jag känner mig som en hemsk människa.
Jag hoppas att det är p annars kommer jag nog snart att få ångestattacker och när jag tänker på att det kanske inte är p mår jag ännu sämre. Då blir jag rädd.
fanfanfanfananfanfananfnanfanfannanfnannananannananananfnfnfnfnanan

Tur att du är ful iaf

Idag är jag gladare än igår, jag mådde så himla illa. Jag förstår inte varför :S:S:S:S:S:S:S
Men det var jätte skönt att gå på promenad med Idor för då slutade det, kanske för att jag inte tänkte på det då.
Vi var ute i nästan 1 timme ju! Bra!! iiihooohohohoho

Okej, jag slutade klockan 11, skönt som fan. Jag gör det imorgon också, det är jätte bra. Jag hoppas att typ kunna blir klar med uppsatsen imorgon kväll. Jag har skrivit lite på diskussions delen idag. Det bara rann på, och han kan ju inte säga att det är fel om det är saker jag tror och tycker? På diskussions delen ska man ju skriva vad man tror. Men sen på onsdag måste jag gå igenom hela och korregera saker och sånt. Och på torsdag ska det sista finslipet göras. Om jag följer min plan (med att vara klar imorgon kväll) så ska allt bli jätte bra!
Vi får väl se hur det blir :)
Nu laddar jag ner massor av avsnitt från Desperate Housewifes Säsong 4. Jag längtar tills nya Gossip Girl kommer!
Jag behöver ny musik till min iPod också, men jag har inte hört ngot nytt som jag tycker om på länge ju.

Match på onsdag,torsdag och lördag!!! Det ska bli så kul! Hoppas att min träningsvärk har gått över bara :P
Och det kommer ju att dröja innan jag får ett nytt busskort om jag ens får det säger jag bara. Först måste jag få polisanmälan hem i brevlådan, sen ska vi skicka den och ett formulär från SL till SL. Aja, det är bara att hoppas.

Klockan 15.00 har jag utvecklingssamtal, tror jag! Men jo, det är jag ganska säker på.
Hoppas att det går bra då :)
Matte provet på fredag har jag inte tänkt på! Jag måste plugga till det samtidigt som jag måste skriva på uppsatsen! ÅH HERRE                               drrrrriiivvver
Ja, men okej, jag gör väl det då. Det känns inte som att det kommer att gå så bra på matteprovet, de kunde inte ha lagt det på en mer opassande tidpunkt. Plus att onsdagen efter det har vi NK prov och vi har ju fan itne ens lärt oss ett piss, hon bara babblar och babblar. Eller jag har iaf inte lärt mig så mycket.
Jaja, jag får väl kämpa, BRUNKERMIA!

Hejdå<3

Inte nu igen

Jag orkar inte med skola! Imorgon är det skola igen.
Och jag mår illa, jag gör faktiskt det. Jag winar inte bara jag mår illa på riktigt. Idag har jag gjort saker som jag inte skulle gjort om jag inte åt vissa saker...förlåt<3
Men jag ska iaf ut på en promenad med Idor sen. O
Och sen är det sista avsnittet av EADAK :( :( :( De lyser upp mina söndagar!
Jag tänkte skriva på min uppsats idag, men jag orkar inte!
Om inte den här jävla träningsvärken går bort tills på onsdag så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Min smärttröskel är inte speciellt hög, så jag klarar snart inte av de här låren mer! Alltså, jag måste kämpa med att sätta mig/ställa mig upp. Det är inte kul, men samtidigt tänker jag på dem som inte ens har några ben typ, jag tänker på alla som har det värre än mig och det är  många. Så jag måste skaffa ett starkare psyke och kämpa helt enkelt.
Jag känner mig stressad också, inget är mer välkommet än sommarlovet just nu.
Fria kanske inte är bra för mig, det är ju så jävla mycket att göra! Fast sen tänker jag på vilka andra skolor jag skulle kunna gå på och så tänker jag att det nog är bäst som det är. Men jag orkar verkligen inte med Frias jävla tempo ibland, och endel lärare(egentligen bara en) är störda i huvudet. Det finns ingen annan som jag tycker mer illa om typ.

Aja, förlåt, hejdå<3

Gästinlägg

HEJ alla Mias underbara läsare. Jag heter Saara och är mias allra bästa vän. Vi sitter just nu i skolan och kollar in bloggar och det var därför jag kom på den makalösa idén om att skirva ett gästinlägg. So, here wo go...
Jag tänkte skriva om Mia. Alla läsare som kommer hit borde, nej MÅSTE stanna. Man behöver knappast tvinga er. Ni har ju allt ni behöver här? En blogg där Mia berättar om sin otroligt roliga vardag med inslag av mode. Exakt vad jag söker iaf. Dessutom försöker inte Mia vara någon annan, som en massa andra jävla bloggare. Mia är sig själv och det är det som gör det hela såå underbart. Mia is tha shit.
Hursomhelst eller anyway som jag hellre säger så är jag egentligen här för att göra reklam för min blogg.
www.saaramm.blogg.se
Kolla in den eller dö :)

Pusshej!

Onsdag igen




Den här uppsatsen kommer aldrig att bli klar ju, jag vet inte vad jag ska skriva, jag vill skriva det som jag tycker men det får man ju inte, inte på Konflikt delen iaf.
Jag vet att jag tjatar om den här uppsatsen men den är jätteviktig för mig.
Ingening i skolan går särskildt bra just kom jag på nu, allt är segt.
Nu ska jag gå, hejdå<3

Bajs

Olsen tvillingarna har så fina kläder. Jag vet inte vem utav dem det här är men fint ,SKIT FULT!
Nej det var fint, haha internt skämt eller nått!!!!!!!!!!1!!11one!111onehundred

image28

Det var tydligen Ashley :)

EADAK

Mitt favoritprogram är slut efter nästa söndag! :(

image27

<3 you guys!

Sista dagen

Sista dagen på sportlovet är här...trist som fan!
Jag vill inte tillbaka. Det känns inte lika jobbigt när jag tänker på att det snart är påsklov men ändå.
Jag är bara väldigt stressad över Uppsatsen.Jag ska börja idag, det måste jag verkligen. Nu ska jag planera min vecka.

Söndag
- Börja på uppsatsen, skriva minst 1 sida.
- Gå på friskis med mamma
- Börja äta "nyttigt", typ sluta med godis.

Måndag
- Yoga 20.00 - 21.30
- Skriva på uppsatsen
- U 13.00

Tisdag
- Jacob<3
VIK - Högdalen i Brandbergshallen 20.30 saml 19.30  Kom och kolla!

Onsdag
- Skriva järnet på uppsatsen! Minst 3 sidor

Torsdag
- Träning 17.30
- Finslipa uppsatsen, den måste vara sånär klar by now.

Fredag
- Tandläkaren 10.30
- Uppsatsen inlämnad

Lördag
Vet ej

Söndag
Vet ej

Men nu ska jag verkligen komma igång, åh jag är så dålig på det här!
Aja, wish me luck<3

RSS 2.0