Kreta08

Första dagen



Sol



Söta söta pappa



En fontän i Chania



Bad i havet


Hemma igen

Nu är jag hemma! Ska försöka sova nu...
Skriver mer sen<3

Imorgon

Imorgon åker vi, jag håller på att packa nu. Men jag bara slänger ner massa saker, vet inte ens om jag har saker med mig som man kan ha på sig samtidigt:P
aja, jag råkade köpa jätte mycket godis :(
jaja, hejdå<3

Kladd

På torsdag gäller det alltså! Då drar vi!
Jag har precis bakat en kladdkaka, det var så länge sen jag gjorde det! Och gissa om den blev mumsig!
mumsfillilililiililbaaabaa

Godnatt<3


Vad gör regeringen?

Idag hade vi ett litet arbete om Nord Stream - den gasledning som ska läggas i svenskt vattten, ca 5 mil utanför Gotlands kust. Jag blev upprörd över hela situationen så jag var tvungen att skriva om det.

Jag kan tänka mig att det är "farligt" för Sverige som neutralt land att säga nej till gasledningen som planeras läggas 5 mil utanför Gotland. Men vi måste ibland ta beslut som gynnar oss också, vi kan inte alltid göra som alla andra vill. Och att ta bort vårt försvar från Gotland när det planeras att läggas en rörledning där som Ryssland såklart vill övervaka ( på en oljeplattsforms liknande rigg vid Fårö) är ju bara korkat! Sverige har typ redan sagt ja till att lägga ledningen där, enligt mig borde vi rösta om ett sånt här beslut.
Okej, det kanske inte är så många som bryr sig men jag blir väldigt upprörd här.

Vi kan väl iaf föreslå att ledningen går på land genom Baltikum länderna och Polen, det är ju till och med Polen och Estland med på. De länder som man ska dra ledningen genom (om det skulle göras på land) får ju såklart ut en viss summa pengar för att man får dra den genom deras land. Så, varför ska vi inte få ersättning för att de ska dra den genom vårt vatten? Det låter ju bara logiskt att vi också ska få det i sånt fall!
Och om man drar den på land är det mycket lättare att bevaka den och reparera om det uppstår en skada, händer något i vattnet är det jätte svårt att se och göra något åt det.
Med den miljön som finns i Östersjön nu behövs det verkligen inte ett gasläckage. Det är redan hemskt.

Okej, jag vill inte att gasledningen ska dras i vattnet!

Hejdå<3


Petter Andersson

image67

Hammarby

image66

DO00OOO00WNLOADING

Jag borde egentligen plugga nu, jag ska göra det snart, när jag är klar vid datan.

Update: Idor har blivit sjuk! Hon kanske ska vara hemma från skolan imorgon, det är inte säkert, hon har ställt klockan på alarm i alla fall. Jag tycker att hon borde vara hemma för att bli frisk till på torsdag... Greece here we come!

Jaha, såhär i min tråkighet sitter jag och downloadar lite saker, t.ex:
A shot at love with Tila Tequila
Full House
Sunes jul
En callgirls dagbok
Adam och Eva
Summerland

Hoppas att några blir klara inom ett år iaf
Ska ringa jacob nu, hejdå<3

Full House /"Huset fullt"


jag har kul?!

Jag har tråkigt... jag ska ju till Saara men hon är inte ens hemma än. Och ingen jag smsar svarar!
Jag har smsat:
Helena: Får jag logga in på din facebook?för jag vill spela(A)<3
Crlina: Får jag logga in på din facebook? för jag vill spela :$<3
Saara: Jag har tråkigt:P vart är ni?
Jacob: Vad gör du?<3
Ida: Vill du itne komma dit en liten stund iaf?:)<3

5 sms skickade
0 sms inkommet

Jag känner mig väldigt populär, aja jag är iaf snygg.
Vi köpte en ny plattång idag och jag köpte sommar byxor.
Vi åt på restaurang idag och jag åt pizza.

Vadå? Varför tycker ni inte att jag är snygg?

image64

gooodis

Alltså jag orkar inte plugga mer nu. Jag har inte ens pluggat mycket men jag orkar inte och jag vill ha godis!
Jag måste verkligen få MVG på det här provet känner jag. Samhälle ska ju vara min grej. Jag måste bara plugga lite mer, nu har jag fått lite mer kraft känner jag, kanske för att jag fått koncentrera mig på ingenting(och ritat godisar).
Här är ett litet urval av godisar som jag vill ha just nu!!!!

image63

Bra att jag har slösat lite tid på att rita godisar, haha!
Jag längtar mer än någonsin nu på att det här godisförbudet ska ta slut!
Hejdå<3


Where are you dreambaaaaaag? :'(

Vem är det egentligen?

SAARA? Vem är det egentligen som har stora BALOOOSCHER!? Kolla bara!

image62

BOOOM! BAAAMBOOOSHER!! BABABABABADDOOOOM!

Vaio

Jag har kollat på Asos.com nästan varje dag sen väskan försvann och den har inte kommit tillbaka! Jäkla mamma som gjorde att jag missade väskan i mitt liv!! Jag ska fortsätta kolla så länge jag lever!

Men jag har ingen lust att plugga... jag orkar bara inte, min kropp orkar inte. Jag vill bara att det ska bli varmt igen och att jag ska få äta godis igen. Jag saknar det...<3 Och ge mig nya löparskor!
Det enda jag ser fram emot just nu är Kreta och skolavslutningen. Fast asså jag är inte deppig eller så, jag är bara väldigt skoltrött!
Jag vill ÄTA HELA TIDEN! Jag tänker ju nästan endast på mat! Feed me!
Jaha, nu ska jag väl plugga då... annars får man inga bra betyg!
Matte nationella måste bli bra!

Jag kom och tänka på en sak, nästa år går jag i tvåan. Det här året har gått jättefort tycker jag. Eller ibland iaf, ibland har det gått sakta och ibland fort. Men nästa år börjar jag iaf lite senare än ettorna. haha.
Innebandy ikväll!

Jag tror att jag ska önska mig en bärbar dator och om jag gör det ska det vara en Sony Vaio. Har inte bestämt vilken färg än, men troligtsvis rosa eller vit.
image61
Hejdå<3

Pokémon

Franska - Skriva om filmen "Tillsammans är man mindre ensam" [ ] mån
Historia - Svara på alla frågor "Mot världskrig" [X]
Samhällskunskap - Plugga,läsa sid331-351 [X] Prov tors v.20



Jag vill spela Pokémon! På gameboy! Jag kommer inte ihåg vart jag ligger bara så jag vet inte vad jag ska göra!

image60

Klass 9A

Nu är jag inte lika deppig längre, kanske för att jag har gråtit. Men jag grät bara för att jag kollade på sista avsnittet av Klass 9A. Det var så himla sorgligt när lärarna skulle säga hejdå så jag kunde inte hejda mig haha. Jag som itne ens har följt serien liksom. Och sen kom jag och tänka på hur kul det var hos pappa idag, med grillningen och allt. Jag ska sova där på fredag också och spela innebandy med dem på lördag, hihi :D
Hejdå<3

vafan

okej, ämnet har jag snott från Idor men det gör väl inget? :)
Alltså att skratta, det är verkligen det bästa som finns att skratta så mycket så att man får ont i magen. MEN, jag gör inte det så ofta längre, och det gör mig så deprimerad! Jag vet inte varför, om jag har något inom mig som trycker eller om det är p-pillrena, det kan faktiskt vara dem! Men jag vill att det ska ta slut iaf så att jag kan börja skratta igen! I skolan känner jag mig lite nedtryckt ibland jag kanske överreagerar men ändå. Men det är inte så ofta.
Jag vill skratta mer, jag planerar att skratta hela vecka 21/22. Idor vet varför. Då hoppas jag att jag kan slappna av helt och inte tänka på något annat än att ha kul. Men jag kommer troligtvis ha med mig Fria gymnasieskolan, för jag har ett historia prov som jag missar.
Ajuste min matte lärare fick mig att gråta igår, jag hatar henne mest på hela jorden! Jag måste prata med henne eller Hans om det snart.
Inlägget blev lite deprimerat, det är nog för att jag har varit lite deppig idag. Vi har små saker som jag vill prata om, jag tycker inte att det är kul. (Ni får absolut inte tro att jag pratar om mig och min pojkvän!)

Hejdå

Någon som har rabattkod till ASOS???????

Tydligen så är min farbror Arnold från Småland här och bor hos pappa, varför visste jag ingenting? Så jag ska till pappa imorgon och hälsa på, och jag hoppas verkligen att det är fint väder så att vi kan grilla och ha mys middag! :D Det vore så gotttt! Jag tror att jag ska städa lite nu faktiskt, mitt rum är itne så fint. Ja, det fick jag lite känsla för , så det blir ju bra. Jag ska plugga lite mer matte sen tror jag. Göra lite i boken kanske, för de där gamla nationella proven är as svåra! Egentligen vore det bra om jag började på franska läxan också... men det är så såvrt. Kanske gör det sen. Och inför mitt NK prov vill jag göra miljökörkortet jacob :)
Träning ikväll, jag längtar! Ska bli så skönt, men bara för att jag ser fram emot det så mycket så kommer det säkert ingen. Joooo då.
Dreeeambag<3<3

grdht

Jag är så ledsen för att mamma råkade förstöra mina joggingskor, jag vill ut och springa. Speciellt när det är såhär fint väder! :( Men ikväll ska jag köra på våran cykelsak istället. Mamma och jag ska åka till löplabbet och köpa riktigt bra skor, mina förra var ju bra men de nya ska vara ännu bättre. Jag vill grilla! Det vill jag verkligen! Och så vill jag börja övningsköra, kanske kan göra det på fredag :) Pappa kommer att få sina papper imorgon och mamma har redan fått sina, så jag får ju köra nu egentligen men jag vill köra med pappa först tror jag.
Jag ska beställa väskan imorgon! Och jag längtar så mycket till Kreta! Jag har lite tråkigt men nu går jag.
Hejdå<3

RSS 2.0