The sims update!

Okej, the sims update!
Idag spelade jag bara med Lance, jag visste inte att han var en sådan som bara rusar in i saker. Precis när han hade flyttat in i sin nya lya ringa han såklar Ella och bad henne komma över lite. Och så fort hon hade kommit innanför dörren frågade han henne om hon ville flytta in!! :O Hon sa ja och så lätt fick man 18000kr i fickan ;) yeah!
Dagen efter de hade flyttat in hade de bröllopsfest och gifte sig!! :O vafan Lance!! Det var en lyckad fest faktiskt! Jag tycker att det är ganska svårt att få lyckade fester men den här var toppen!
De bubblade med bubbelpiporna och skojade :)
Gissa vad som hände på bröllopsnatten? Jo, Ella blir med barn!!
Så just nu ser det ut såhär: Lance har ett jobb inom äventyrarkarriären, han är sjörövare :), hah! Ella har jobb som konstnär för tillfället, ohn fick sparken från sitt äventyrarjobb men hon ska också vara äventyrare så smånginom.
Och de har en liten dotter som heter Tuva, jaja, säg vad ni vill om namnet, jag tycker att det är lite gulligt iaf :) som en lite grästuva, det ska bli hennes nickname, grästuvan :)
Grästuvan blir snart ett småbarn men för tillfället är hon fortfarande en bebis, NAAAW CUTE!

Det var allt för ikväll, inte så spännande men snart kommer nog något riktigt coolt att hända ska ni se!!
Hejdå<3

TJOLAHOJ!

hej och hopp! här kommer jag mixxxxie!! :D rolig - det är jag! ;P
förlåt muffen men jag har helt enkelt inte bloggsuget just nu , haha!

Men ikväll kommer en sims update, jag kan ge er en liten föraning.
Jag spelar just nu med Lance Axered som prescis har gått ut universitetet. Jag håller på att bygga en liten ungkarlslya till honom - fast han är förlovad med Ella...

Så, mer än det ger jag er inte ;)
haha!
Hejdå<3

Tisdag skönt

Idag ska jag:
Göra matte
Göra svenska
Förhoppningsvis spela the sims
Ta det lite lugnt?
Göra knäövningarna

Jag vill shoppa, jag vill ha fina kläder, jag tror ju typ att jag köper fina kläder men sen när jag ska ha på mig dem så är de fula :S skumt, jag vill också ha lite stilkänsla, haha!

Det här är en skön dag!
Hejdå<3

gamla gamla bilder

Alltså den där boken kommer aldrig att bli utläst! jag ska kämpa men det kommer att gå i motvind! :(
Nu,innan dh skulle jag läsa, jag somnade efter 10 minuter, haha...
Jag ska kämpa, I will not surrender!
Kolla på de här gamla bilderna! Jag hade fortfarande de blåa tapeterna :) åh, jag är så brun på de där bilderna!
Jag,Helena,Carolina och Saara hemma hos mig, jag tror att vi kollar på en fotbollsmatch :)






haha, så roligt!
Myysssigt
Hejdå<3

check

jag gick ut först från provet så nu sitter jag här... det känns alltid som att jag gjort något fel när jag blir klar så snabbt! Men jag skrev på allt utom tvp saker, jag VET att jag skrev fel på endel men ändå, jag kan väl inte ha gjort så mycket fel? Missat en hel sida kanske?
Aja, skönt att jag slutar nu iaf, är inte Saara ute om en kvart så går jag in, yes i'm coming in!
hejdå<3


Utomlands

Nu börjar ännu en ny vecka, pappa jag vill ta en sista minuten!! Jag vill vara utomlands hela jullovet! När jag låg och solade idag drömde jag att jag och Pappa var i Thailand... ååååh.
Men nu efter att ha läst alla andras bloggar har jag fattat att jag måste plugga engelska, haha men jag har ju inget hemma! skönt som fan!! jag ska hoppa in i duschen och sen spal lite the sims innan jag går och lägger mig, helst hade jag velat vara hos jacob nu.
Hejdå<3



haha stort ansikte!

bandet

http://martinadahl.blogg.se/2008/november/bandet.html#comment



haha, martina och saara är för jävla roliga!

Match 16.15 Söderbymalmsskolan

Jag är lite nervös inför matchen idag... jag har så ont :/ haha och så är jag ¨så himla trött just nu! Jag vaknade typ 8.00 för jacob hade träning :O
Jaja, jag vet inte om jag ska sova mer eller inte, man kanske bara blir mer sömnig av att sova mer...
hejdå<3


and off we go

Kul att jag går upp 06.46 när va har sovmorgon till 11 :( jag som är sjuk (och det är synd om mig) behöver ju sova mest av alla!! jaja, nu är allt bra igen när jag fått sova en timme:P
Nu ska jag till skolan, haha jag kommer snart att bli skit hungrig eftersom att jag åt frukost för FYRA timmar sedan snart :P
hihihihihiihihih
hejdå<3



haha ja ni ser ju själva, 2 år sedan! :D fy fan va roliga vi är

guldpingvin?

haha, jag skrev ett skitlångt inlägg om hur jävla förbannad jag var på läkaren på närakuten, shit vad arg jag var. Men era små ögon hade tur, det blev något fel på blogg.se eller vad det är så jag kunde inte publicera det. Haha, oj vad jag skrev.
Men iaf, jag var där och jag orkar inte skriva om alla dåliga saker utan jag skriver bara vad han sa att jag hade(tror han sa). Alltså,muskelinflammation pga för mycket hosta typ :P
Jag tror faktiskt att det är sant, men det gör för jävla ont! Jag nös nyss, jag trodde att jag skulle svimma typ, så ont gjorde det! Efter jag har nyst eller hostat så är jag helt öm där ett tag efter... hihihiihihihih
Men jaaa, nu har jag skjutit upp läxan i typ en timme, kanske dags att göra den...
Ska träna imorgon hur jag än mår, wie :D Det är avslutning på simskolan också, stackars barn alltså. Jag är den enda läraren de har haft hela terminen, Saara har de bara haft en gång och nu kommer en helt ny lärare till den sista lektionen :P
Kaos kaos kaos. Hoppas att det blir bättre nästa termin då. Men nu ska jag göra läxan och sen kanske titta till mina simmar, kolla hur de har det bara. :)
Hejdå<3

sick bastard

Alltså vad är felet? :P Haha, nu ska jag till sjukhuset igen! patetiskt! Nu har jag ont i lungorna när jag andas, och när jag typ hostar/nyser eller ngot sånt så känns det som att min lunga ska flyga ut! Så nu ska jag till sjukhuset som sagt... kul...
Jag kommer inte ihåg som jag senast hade en sådan här lång period av "sjukdom"!
Epiuleplei?bihåleinflammation? lunginflammation? haha något måste göras drastiskt!
hejdå<3

bajs

Varför äter jag naturgodis till lunch när alla andra äter vanlig mat? Varför är jag så onyttig!! Kan jag bara skärpa mig!! ÅÅÅÅÅÅÅH. nu mår jag dåligt.
Men det ska itne påverka mitt humör!
Nästa fredag ska jag till sjukhuset och göra ett EEG, kolla min hjärna, jag som tror att jag har en tumör  hjärnan är skitglad för att jag får göra det. Hoppas att de hittar den om den finns där!
hejdå<3

förvirrad som fan

Ja, jag satt här och läste hellus blogg istället för att plugga till provet imorgon när jag såg en bild på mig själv - trodde jag!!!!


Jag trodde på riktigt att det var jag som satt där i mitten! Jag ser mig själv i bilden! Är det bara jaag eller? SHIT
Jag är ryyyysligt lik helena matero... :S

Peace out yaa dawgs! hahaha

The sims update!! Äntligen en ny, jag vet att ni har längtat!

Det är dagar som denna jag uppskattar mina kompisar allra mycket, jag vet inte varför jag gör det extra mycket när jag är sjuk men jag gör det.
Ja, jag är alltså sjuk, var inte i skolan idag och verkar inte kunna gå till skolan imorgon heller... Trist.
Jag kollade syptomen för bihåleinflammation på google och det atämmer väldigt bra in på mig så nu säger jag att jag har bihåleinflammation.
Vad jag har haft problem på sistone då? Epilepsi OCH bihåleinflammation, I'm one hell of a lucky guy!
Jag har skrivit 1½ A4 på rapporten, förstår verkligen inet hur jag ska få ihop mer än 2 hela A4...
Men nu slutar jag upp med rapporten och går tillbaka till the sims istället. Det är inte mer ro givande men fucking roligare,!!! *gör rock'n'roll tecknet*

The sims update:
Just nu spelar jag jätte mycket med familjen McAdams, alltså dottern till Ebba McAdams. Dottern Isolde har gått ut universitetet, haha shit vad det hände grejer där!! Hon bodde tillsammans med en tjej och hennes bror. Det bodde även en kille där, Jonny heter han. Jonny var ihop med tjejen. Under de där 4 åren på universitetet blev Isolde kär i Jonny och blev sen sårad när hon såg de sova tillsammans. Så hon hämnades och sov med Jonny(efter att hon blivit sams med honom förstås, hon var ganska pissed off ett tag men hon kunde itne motstå hans charm) och då blev den där tjejen broken hearted såklart. Men det tyckte Isolde var rätt åt henne.
Sen blev Isolde kär i en lärare, en kvinnlig lärare! "Bara för att hon ville ha bättre betyg!. Jaja, visst, ingen tror på din shit Isolde.
Och precis innan hon slutade skolan blev hon kär i den töntiga brorsan till tjejen. Edvin heter han. Och nu har de flyttat ihop i ett hus i den vanliga världen, de har två barn(tvillingar, en tjej och en kille) som har flyttat till universitetet. Och de har två katter :) Bonzo och Cosmos.
Både Isolde och Edvin känner fett med cash för de är typ jätte framgångsrika!! Nästan högsta jobbet inom sina karriärer.

Men nu ska jag spela, vill du veta mer om mig,mina simmar eller mitt the sims spel så kan du alltid maila ;)
Min mail är: Mia_simslover_spelar24/[email protected]

Hejdå<3

SMS Gustav?



Take a chance on me

På väg till Lenix

Abba - Lay all your love on me
I wasn't jealous before we met
Now every women I see is a potential threat
:@

Varför letar jag problem hela tiden? haha, pathetic!

Nu blev jag på dåligt humör, smart! bra jobbat hurru!
Igår var hemsk! eller bara sista delen!
Jag kan berätta sen,
hejdå<3

RSS 2.0