Planering

Planering för skolarbeten

Viktighet:
1.Filmanalysen
2.Franskan
3.Dramajournalerna
4.Jag har nog glömt bort det men det finns mer

När jag ska göra sakerna:
Filmanalysen: Kanske lördag förmiddag/söndag kväll , ska vara klart måndag
Dramajournalerna: Nästa onsdag, tidigare om jag hinner/kan, ska vara klart på torsdag
Franska läxan: Nästa onsdag och lite varje dag efter det, ska vara klart nästa måndag


Jag älskar Plogarn!!!!!!!!!!!

WTF

Jag sitter och gråter, jag vet inte varför men jag är tydligen ledsen.
Jag tror att det är för att jag har så mycket ilska inom mig, jag blir arg/irriterad på personer (inte ens någon av mina närmaste utan bara någon som jag inte bör bry mig om) utan anledning typ, men deras attityd stör jag mig på!
Och så blir jag så ledsen när jag tar ut det på personer jag verkligen bryr mig om, förlåt.
Jag får det hela att låta som värsta grejen, det kanske det är, eller kanske det inte är. Jag vet inte.
Jag borde nog gå till en psykolog, jag kan inte äta godis  på vardagar utan att få ångest och typ må dåligt efteråt. Ångest får jag redan när jag tänker på att köpa godis , jag vet inte varför jag gör det men jag tänker typ att jag kan unna mig något, men sen tänker jag att det är väl onödigt och dåligt osv.
Och så har jag typ beslutsångest också, jag får ont i magen när jag inte kan fatta beslut, även de minsta mest obetydliga besluten gör att jag mår dåligt. Jag måste rensa upp i min hjärna.

Jag vill inte vara en ond person, som alla tycker är taskig,bitchig och otrevlig. Jag försöker vara trevlig hela tiden men ibland orkar jag itne, iaf inte mot personer jag inte tycker om.
Jag vill vara den som allltid är snäll och glad som Siggi.

Det här blev ett jätte tråkigt inlägg, jag behövde typ bara skriva av mig och det är det den här bloggen finns till för. Jag vill inte ha några läsare, eller jo några kanske. Men den finns här för att jag ska skriva i den när jag behöver.
Och då kan det inte alltid vara roligt. Läs inte då!

Nu ska jag iaf äta mackor och dricka hemmagjord choklad(typ o'boy). Sen ska jag titta på avsnitt 13 på GG, jag borde egentligen plugga men det gör jag väl sen då...
Hejdå!

Home,sweet home

Nu är man hemma igen efter en jätterolig skidresa. Verkligen as rolig!!!!!
Jag hade bara bra sällskap hela resan, och det var bara toppen tjejer i stugan som jag bodde i.
Bästa stugan 4-ever!
Jag måste väl erkänna att jag inte är så bra på skidor som jag trodde, jag ramlar fan hela tiden. Men det är nog bara för att jag är rädd. Jag gjorde iaf inte illa mig och det är ju bra :)
Folk har sagt att jag är bra på att hoppa, de kallar mig t.o.m för Hopparn (och störtlopparn)!
Jag orkar inte skriva allt som hände här, för de som var med vet ju redan, men jag kan sammanfatta resan med en fras:
 -Vart fan är brudarna?!

Hejdå!


Önskelista just nu:
Underkläder, matchande och omatchande
Converse, låga och höga
Vårjacka?


Störtlopparn<3Plogarn

Bydalsfjällen

Imorgon efter skolan ska jag åka till Bydalsfjällen :)
Det ska bli kul, men jag har inte packat än och jag ska ju typ sova snart! Men packa åt mig då!
Jag ska åka dit i tights,min tvådelade klänning,vita stickade koftan,knästrumpor,sjal,svarta uggs.
Och nu måste jag skriva en packlista!

Underkläder och strumpor
Skidkläder (täckbyxor,jacka,underställ,sportbh,t-shirt,halsduk,skidvantar,strumpor)
Småsaker (Hårband,hårspännen,tofsar,lypsyl,tuggummi)
Necessär (deo,parfym,tops,smink,tandborste,stioxyl,happyderm,hårborste,hudkräm)
Påslakan,örngott,underlakan,kudde
Mobil och iPod laddare
1 par jeans (de svarta)
2 t-shirts
1 tjocktröja
1 bok kanske
1 handduk
1par mjukisbyxor
Det blir mer men jag orkar inte skriva, vafan!

R.I.P Heath Ledger
Det är jätte tråkigt att han dog :(

image4

Fredag - en dag full med piss

Jaha, jag kommer till skolan för att gå på företagsekonomin, men så har vi ingen! Fredo är sjuk! Shrek suger!
Jag skippade ju historian för att få längre sovmorgon, och jag ska inte heller vara med på idrotten.
Så jag kommer hit för att inte göra någonting! Siggi sa dessutom att de bara gjorde frågesport på historian så där missade jag inget.
Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte om jag har packat klart för jag vet ju inte vad jag ska ha med mig! Men säg då!
Jag vill shoppa!!! Känner ett fjortis behov.
Nu ska jag skriva min dramajournal för förra lektionen. Kan lika gärna göra det nu när jag inte har något att göra, sen går jag hem och tittar på GG :D

Åker nu, hejdå

Torsdag - en dag full av möjligheter

Jaha, imorgon åker jag på kryssning då. Det ska bli jättekul! Jag har aldrig åkt på någon sådan förut, det är bara till Helsingfors men jag har aldrig varit där heller, skam på mig, jag som är halvfinne (a) (eller bara vill vara).
Det ska bli kul att träffa alla från Småland också, och jag hoppas att jag kan shoppa lite. Hitta lite fynd kanske :)

Kvällens to-do:
Göra historia läxan [X]
Packa [  ]
Städa lite [  ]

Sen var det inget mer. Haha, det där var inte ens en lista, jag lade t.o.m bara till städa för att den skulle bli längre,annars skulle den bara ha två punkter. Jag behöver inte ens städa!

Måste gå nu, ska äta typ. Ge mig mat då!
Och sen när jag kommer hem vill jag klippa mig :)
Och om jag säljer min HM jacka + får tillbaka 200 av mamma så har jag råd att köpa nya Converse! Mina gamla blev ju förstörda när jag råkade kliva i lera :(:(:(:(:(

Hejdå!

P.S Rubriken är inte seriös

GG

Gossip Girl är så jävla bra!
Jag brukade läsa böckerna men jag har bara hunnit till bok 5 typ, jag vet inte varför jag slutade läsa dem,för de är ju så himla bra! Men de har jag inte läst på ett tag,jag läser inte så mycket alls nu förtiden, vilket är jätte tråkigt egentligen. Jag älskar ju att läsa, och iom att jag jobbade i en butik som säljer bäcker köpte jag givetvis massor till mig själv. Jag har typ 10 pocket böcker liggandes här hemma som jag inte har läst, men det är bra att ha till semestern och när man är sjuk osv. Jag ska ta med mig typ alla till Kreta (vi åker den 22 april tror jag).
Det ska bli så kul, som på Samos förra gången. Älskar det/dig/oss I.

Men det jag egentligen tänkte skriva om är Gossip Girl, och inte böckerna, TV-serien!
Jag har laddat ner några avsnitt, jag har hunnit till avsnitt 10 nu. Jag kanske håller på att bli som I, ladda ner allt och typ inte se på TV alls :P
Men det är så bra :D Jag blir typ glad av att se på det fastän det inte alltid handlar om så roliga saker. Och jag vill ha Blairs hår fast i blondt! Det är jätte fint,speciellt i avsnitt 9 där det är jätte lockigt och fint :D
GG ska ju börja gå på tv också, WIEIEIEIEIE :) Fast jag har ju redan sett alla men det gör inget, man kan se dem om och om igen.
Tur för er som inte orkar/kan sitta och ladda ner avsnitt :)

Jag blev jätteglad idag när jag såg att jag hade fått MVG i RIKTIGT betyg i Religion! Inte bara på ett prov (vilket jag aldrig fått) utan i kurs betyg!
Det var verkligen chockerande, det väntade jag mig inte faktiskt. Men det var jätte bra,verkligen jätte bra. Speciellt nu när jag är lite stressdeppig, för det är ju så mycket i skolan nu och så, minst ett prov varje vecka.
Men det finns ju saker att se fram emot också såklart och det är ju inte så att jag går och deppar ner mig utan bara klagar lite mer på saker och ting kanske... haha

Det ska bli kul med match på onsdag, jag älskar veckomatcher, vet inte varför men det är roligare än att ha helgmatcher iaf :)
I helgen är det ingen match, det är bra för då missar jag ingen bara för att jag ska på kryssning.
Aa,jag ska på min första Finlands kryssning, haha. Med släkten från pappas sida typ, eller egentligen är det bara Arnold,Britt och mina kusiner som jag är släkt med bland allt folk, resten är ju egentligen kompisar. Men jag ser på dem som släkt ändå.
Det ska bli jätte kul att få åka på kryssning, jag hoppas att pappa ger mig mycket pengar att shoppa för men det tror jag inte :P
Jag ska ta med mig min bikini för det fanns typ pool på båten, hoppas att det finns andra roliga saker också, hoppas att det är värsta lyxbåten. Men det tror jag inte :)
På tal om bikini,jag måste verkligen köpa en ny... Min vita har ju för fan börjat bli genomskinlig typ!
Jag känner mig så äcklig i den, usch, jag skäms ju typ när jag har på mig den!
Jag har ju den där fina rosa också men den kan man inte ha om man ska bada för att den har inga band så den åker ner. Men annars så är den jättefin!

Nu börjar klockan bli mycket, imorgon ska jag gå upp 06.45, så jag måste gå och lägga mig nu.
Ska ju prata i telefon med älsk också.
Hejdå


Jag älskar Saara jätte mycket, skulle aldrig klara mig utan henne, jag tänker på det varje dag för att vardagen skulle vara hemsk om inte hon fanns där.  Jag har alltid roligt med dig bästis!<3 Ursäkta om jag är lite jobbig ibland ;$


(Ursäkta mina särskrivningar ibland.Ibland skriver jag ihop ord och sen i nästa mening skriver jag de som två separata ord, jag vet ju inte om det är ett ord eller inte! Lär mig då!)

Hammarby - VIK 3-0

Jättejobbig och konstig match. Typ alla var sjuka så vi var bara tio pers, det gick ganska bra i början men sen när alla blev trötta så började vi göra misstag och jag var typ sur hela tiden kändes det som.
Jag som verkligen ville vinna för jag ville visa att jag är bra för vissa personer på läktaren...
Jag älskar att prata om matchern i bilen med pappa på vägen hem, fast idag sa jag inte så mycket, jag är verkligen sur, jävlafitthoreräckelfittdumhuveäckel!!!!!!Åh,de är så jävla äckliga!
Det är jobbiugt när man har så mycket aggressioner inom sig på planen men man är för trött för att ta ut dem på någon/något. Men sen när matchen är över så får man tillbaka sin ork och aggressionerna är kvar, då vill man bara slå eller sparka eller skrika på någon så att den börjar böla.
Jag mår illa nu också, är inte sugen på att äta någonting, jag har ont i kroppen också.

Mamma hade folk här igår för att hon fyllde år i förrgår. Det var kul, eller det var nog mest Julia som var rolig :D
Hon är så himla söt! Fast det var såklart jättekul att de andra också var här, men som vanligt så är alltid bebisarna roligast. Det är Julia på bilden.
Nu går jag ,orkar inte mer. Hejdå!

Julia

"Kan du visa mig vägen till Bert?"

Vem fan vill simma 600m+300m ryggsim+300m klädsim? Vem vill simma över huvudtaget? Det är typ det tråkigaste som finns förutom om man badar liksom men jag menar bara simma, fram och tillbaka ,fram och tillbaka. Boooring!
Jag blev helt utmattad av det också, helt slut! Jag har nog aldrig simmat så mycket fastän vi fuskade lite :)
Idag ska jag gå och lägga mig tidigt, satsar på typ 21, får se om det håller. Jag har bara sovit några få timmar de senaste dagarna så det är på tiden att jag sover ut lite.
Ajuste, nytt ämne imorgon. Drama, det kan säkert bli kul, jag vet inte varför men jag tänker mig att det är lätt att få bra betyg i det, bara men inte är stel liksom.


- Fårjagfisaidinfjärt?
-Va?
-Kan du visa mig vägen till Bert?


RSS 2.0