oj oj oj

Alltså, det är skit jobbigt att göra illa sig. Inte bara för att det gör ont utan för att det är jätte jobbigt att säga "jag har sträckt mig". För antingen tror de att man är en klenis eller så tror de att man är trött och inte vill vara med på träningen typ,speciellt som idag när det var fys.
Och speciellt när man som jag typ sträcker varannan träning känns det som. Det känns som att de inte tror på en längre liksom... suck
Nu ska jag packa och imorgon bär det av!
Hejdå<3

Vem är han?

Okej, jag har fått ett visst önskemål av en viss "Poolmästare". Du ville vara med, nu är du med!
Vet ej om du har sett den här bilden, Mr mystiske Poolmästare. (Hans kö är delbar på tre ställen)
Här är han med en tjej, precis som vanligt.


HJÄLP

Nu söker jag hjälp, för jag vill ändra dela designen på den här bloggen! Jag bjuder på en glass på donken om någon hjälper mig!! snälla

Kräftiz 2

Haha, idag hade jag och mamma en lite kräftis! Och det var skit kul att shoppa presenter till Frida!! Nästan så kul att jag vill ha barn :O men nej inte nu, haha!!
Men nu måste jag göra läxorna 8-) haha,

Här är lite kräftor :)





Hejdå<3

Wil

Jag har typ aldrig något roligt att skriva om nu förtiden :(:(
Liksom,vad ska jag göra!!??
Haha, på festen i lördags kände jag mig obekväm och malplacerad! Shit, jag vet inte varför. Och sen på vägen hem kunde jag typ inte varit räddare! Speciellt inte när Saara sa "nu är det dags att börja springa"... :O

Jag och William för två års sedan... nu har han flyttat till Dalsland, tror jag. Hip Hop&RnB skola, coolt! :D
Så tyvärr Martina, du får vänta ett år på honom nu...


Nu drar jag på träning!
Hejdå<3

Ingen simning

Mäh, nu när jag var jätte taggad på att vara simlärare så är min första lektion inställd! Jaaaaaaaaaaaha!
haha, drivdriv
Men då kan jag ju spela The Sims 2 istället så det gör inget :D
Men nästa måndag får ungarna träffa mig allt, då jävlar är det simma av.
Jag hörde ett roligt skämt igår, någon sa det till mig när jag skulle på simnings "kursen".
"Ha det så kul med dina simmar, haha fattar du? The sims!"
För man kallar ju gubbarna i the sims för simmar, haha, lite små fnittrigt,!

Kolla in en ny superhet blogg förresten! www.martinadahl.blogg.se
Hejdå<3

djkbfvfkvn

Alltså, det enda roliga med skolan är att man får köpa pennor,block och annat roligt:D och sen är  det mina vänner!'
Och ibland kan det nog vara kul på lektionerna också, hehe...
Oj vilken träningsvärk jag har, fast den är  nog inte värre än den jag hade efter första vanliga träningen!
Jag tror typ att jag är ganska krallig men sen när det väl ska visas så är jag itne det, haha:D

The Sims2<3<3 haha jag älskar det!! det är verkligen det roligaste spelet som finns! jag är lite ledsen att jacob inte har det på sin dator ;(
Hejdå<3

Here we go again

Då har skolan börjat igen, och jag hade fysträning idag. Hinner inte skriva mer jag gör väl det när jag orkar, ska kolla på SEX AND THE CITY nu :):)
hejdå<3

Ara Abrahamian



Det här är Ara Abrahamian!
Nu ska jag fan berätta vad jag tycker om domarna i brottnings OS! Det luktar lite skumt här tycker jag, att de ger honom en varning EFTER matchen är slut. Hur fan kan då varningen betyda något?
Och varför ska den svenska VM-domaren Djalal Kakavand behöva ringa Ara för att berätta att han inte brottas mot en peson utan flera.Och med det menar han att de kommer att leta efter fel och varningstillfällen, allt för att italienaren ska gå vidare.
Jag orkar fan inte skriva mer men jag blir så jävla sur på att alla går att köpa, varför kan man inte bara försöka göra sitt bästa, hur känns det egentligen att ha vunnit ett OS på fusk?
Det är klart att Ara ska slänga medaljen, vad ska han med den till? Han var ju där för ett guld.
Att ta den ifrån honom gör nog ingenting eftersom att han inte ens har den, tänk lite. Han bryr sig inte om den, herregud.
hejdå.

Kräftiz

Okej, idag är det kräftiz hos mig! Det ska bli kul :) synd att inte idor kommer bara, men jag har hoppet uppe!
Eller det är ju lite "fira mia" också, jag ska iaf få en present, yeah! Det är den enda anledningen till varför de får komma hem till mig, det vet ni va? ;) Ingen present = Ingen mia
haha, skoja sojd¨dadkalfnlsnjsdhgsbjk
Hejdå<3

Ny almanacka

Åh jag längtar tills jag ska äta pyttipanna! Det är typ om en timme! haha, men fyfan va arg jag blir på domarjävlarna i brottnings OS!! Åh! Ara hade ju vunnit hela skiten om de inte hade gjort sådär! Helt rätt att gå från prisceremonin Ara!!

Men nu ska jag bli simlärare... jag känner att det kommer att bli stressigt, hoppas bara att skolan inte slutar 16.00 på måndagar.... för då blir det jävla tight! Haha, det ska faktiskt bli kul men ändå lite läskigt. Hoppas barnen är snälla mot mig bara, annars puttar jag ner dem i den stora bassängen där de inte bottnar! mohah

Och jag har en ny almanacka, jättefin vit:)

Hejdå<3

jahaja

Kollade nyss på Crlinas match, hon är så duktig ja! Men dessvärre förlorade dem med 7-0, hehe, men det värsta är att de som de förlorade mot spelar i vår serie! Så vi kommer ju få möta dem men förra året förlorade itne vi med så mycket iaf, det blev typ 2-1 eller nått.
Men jag har jobbiga tankar! Jag vet inte hur man får bort dem, alltså ta det lugnt jag vill inte ta självmord eller nått, nej om jag berättade om mina tankar så skulle ni nog bara skratta :) Men jag tycker ändå att de är jobbiga att ha där, men inte så jätte farliga liksom :)
Jag hoppas på en kräftis på fredag! Jag ska ju på kräftis på lördag men den ser jag inte fram emot så mycket, jag ser bara fram emot kräftorna!

Jag kan knappt sätta mig ner! TRÄNINGSVÄRK! skit jobbigt! men ändå skönt faktiskt, då känner man att man har tränat iaf :)



Jag och Jennifer, haha de andra kom inte med :) Där tycker jag att mina kläder ser skitcoola ut tillsammans, haha 8-)
Men nu kommer det sorgliga! Mina favoritskor som jag har på mig på den här bilden har möglat!!!!!! Ja, jag är så dummmmmmmmmm. De var blöta när jag skulle ta med mig de till Malma men jag la ändå ner dem i en påse, och sen använde jag de aldrig på Malma så de låg där och möglade skit mycket!! Jätte äckligt!!
Konsekvens: Jag var tvungen att slänga dem!!! :(:(:(:(::(
Och skomakaren sa att han inte kunde laga mina andra favoritskor för att han hade för stor symaskin?!?! idiot :(
Så summa summarum: Nu har jag inga favoritskor! Och inga skor att ha på mig när det blir varmt heller! Helvete!!



The Gang! Snart är vi reunited i skolan och då går ingen säker! Det jag vill säga med den här bilden är: Jag vill ha Martinas byxor!! :(:( Skit fina!! Men har jag några pengar? NEJ! Alla mina pengar bara försvinner, jag vet inte ens vart!


Men en bra grej: På torsdag har jag möte med simskole Katrin, och så kanske jag kan få jobb där:) en gång i veckan blir ca 1000 i månaden sa Maja och det låter ju bra i mina öron!
Jätte kul att få leka med barnen ju :) Haha, det kommer säkert att vara skit jobbigt!

Jag vill kunna spela Pastery Passion och alla de andra roliga spelen på heltid! Men mest av allt vill jag spela the Sims 2! :(:(:( Men jag måste lämna in min data först så att någon kan rensa upp i den. Jahaja. Nu ska jag börja med att lägga in alla bilder på skivor iaf. En början...

Sejminame sejminame

Fläshig träning Helena

Igår köpte jag godis för 100 kronor! Jag blir galen, haha så jävla onödigt. Men nu har jag bestämt mig för att börja bli nyttig :) Enligt mina egna regler!
IDAG: träning! yeeeeheheheheheehaaa, äntligen! Men lite rädd är jag för jag träffade Maddis och Åsa på vägen hem och de sa att de hade haft fys i en timme förra gången!! Oj oj oj, men det ska bli skönt iaf!
18.26 bussen ska jag ta och möta Jos på. Kanske emelie också om jag har tur:)
Medn nu måste jag gå och packa, i'm so excited!!!
hejdå<3

RSS 2.0